< Tilbage

LØRDAGSHOLD PÅ ANNEBERGVEJ11-03-2019 - 12:44

Bor du i byen og vil du rigtig gerne starte til ridning uden at skulle bruge en masse tid på transport? Så har vi det, du søger!

Velkommen til Sportsrideklubben Aalborg, Annebergvej 110. Hos os er der plads til alle, hvad enten du er nybegynder, øvet, barn eller voksen. Vores rideskole ligger i Aalborg Vestby, hvor det er nemt at komme til med offentlig transport og på cykel. 

 

Rideskolen har 11 søde og dygtige elevponyer, som alle er nemme og rare at omgås. Af faciliteter kan nævnes: En ridehal med god bund, en udendørs dressurbane, en udendørs springbane, 2 opvarmede sadelrum, et stort cafeteria med køkken og ikke mindst en rigtig hyggelig og god atmosfære. 
 

Da vi oplever stor rift om pladserne på vores elevhold i hverdagene, ønsker vi nu at tilbyde elevhold hver lørdag i tidsrummet 09:30-14:00. Vi tilbyder miniput/baby ridning af 30mins varighed, begynder hold for både voksne og børn, samt letøvet hold for børn. 

 

Vil du gerne have en af de eftertragtede pladser hos os, eller vil du gerne stå på vores venteliste til at gå på elevhold i hverdagene, så skal du være meget velkommen til at kontakte Maiken Tjell på; 50 56 16 30. Vi glæder os til at høre fra netop dig.

 

M.v.h.

Sportsrideklubben Aalborg, afd. Annebergvej

Maiken Tjell

< Tilbage