< Tilbage

Ændring af aktiviteter i elevskolen06-04-2017 - 18:17

Der er lidt ændringer i programmet for elevskolens aktiviteter. 

Som de fleste nok har fundet ud af er Ulrik kommet til skade med sin fod, og vi bliver derfor desværre nødt til at aflyse turen til Poulstrup og påskefrokosten.

 

Vi afholder i stedet for kursus i horsemanship med Emma Wagnholt - det foregår tirsdag d. 11. april fra kl. 16 i hal C. Der bliver op til tre hold hver med en varighed på ca. 45 minutter og det koster 75 kr. at deltage.

 

Horsemanship er en måde hvorpå du som rytter lærer, at forstå de signaler som den hest sender. Du lærer at blive leder af hesten og opnår derigennem en bedre kontakt med din hest. Vi vil lave øvelser som har fokus på din ledelse af hesten samt øvelser der hjælper på hestens psyke og giver en hest, som ikke så let bliver bange. Horesmanship kan være en vej til et makkerskab i bedre balance.

 

Tilmelding til Lene via sms på 2216 7654 - du skal angive dit navn og navn på den pony/hest du ønsker at deltage med, du må også gerne skrive om du har prøvet horsemanship før. Der er begrænsede pladser. Betaling sker på dagen. Holdene og tidspunkter bliver slået op på Elevskolens Facebookside Klik her.

< Tilbage