< Tilbage

Søren Hedegaard til SAO24-04-2017 - 20:53

SAO byder velkommen til Søren Hedegaard der flytter sin forretning til Finstrupgaard 1 maj, hvor han fortsætter med at have heste i ridning og underivse som hidtil. I SAO ser vi frem til at byde Søren velkommen, hvor der nu også er mulighed for at få enetimer i spring.

Søren blev uddannet 2005 i SAO ved Søren Valentin. Søren er ofte at finde på stævnepladserne, hvor unge heste introduceres til deres spring karriere med Søren. Søren har ofte kvalificeret heste til championatsfinalerne og rider både C-, B- og internationale stævner.

Blandt Sørens mange succeser som han har redet op og solgt videre kan blandt andet nævnes AK Anima som blev solgt til Thomas Sandgaard. Under Thomas har ekvipagen redet adskillige nationsspringninger på det danske landshold. Søren har også uddannet og solgt den kårede norske hingst Clapton, som senere er redet af den norske toprytter Tony André i 5* grand prix og nu solgt til Canada, hvor den fortsat går grand prix med sin nye rytter. 

Lige nu er Søren er ved at klargøre et par spændende ungheste til de kommende championater i år.

Søren er far til Malin Haugaard som er gået i fars fodspor og springer på 3 ponyen Old Castle Sylvester. Ekvipagen har opnår bronze til DM i 2016.

Søren udtaler:

”Jeg ser frem til at drive forretningen på SAO og samarbejde med Nikolai og hans personale og at vi kan sparre med hinanden i dagligdagen.”

Søren vil få en afdeling i gæstestalden og ønsker man at kontakte ham, så skriv til brixhedegaard10@hotmail.com til eller ring på 22 17 43 14

 

Hans Ley vil fortsat undervise hold om mandagen som hidtil.

< Tilbage