< Tilbage

Ponygameshold fra Annebergvej vandt kvalifikationsstævne02-04-2017 - 16:17

Med sejren idag til 1. kvalifikationsstævne, er drømmen om DM til sommer nu på vej til at blive virkelighed.  

Ponygamesholdet fra Sportsrideklubben Aalborg, afdeling Annebergvej, var idag søndag d. 02. april til kvalifikation i Aalestrup Rideklub. Her red rytterne sig sikkert og hurtigt til en overbevisende sejr, hvor de vandt seks ud af syv lege og opnåede dermed 13 point.

De 13 point skal være med til at sikre holdet en plads til Danmarks Mesterskaberne i ponygames til sommer. Om de kvalificerer sig til DM, afhænger af hvordan de klarer sig til 2. kvalifikationsstævne i Han Herred Hestesportsklub søndag d. 07. maj. 

Med til kvalifikationsstævnet var der en del forældre og andre ryttere på Annebergvej, som udgjorde et fantastisk heppekor, der gjorde, at holdet red til tilråb og jubel for fuld udblæsning! 

 

Holdet begyndte at træne sidste sommer og træner en til to gange ugentligt. Afdeling Annebergvej fik sponsoret et komplet ponygames-træningssæt af Redmark (se også Redmarks hjemmeside www.redmark.dk), som bliver brugt til træning hver uge - tusind tak til Redmark. 

 

Holdet består af Frida Jacobsen på Klaus, Sara Tammaro på Frønse, Anne Fruergaard på Topsy, Signe Oppelstrup & Anne-Sofie Houmann på Micky (se billede fra venstre). De trænes af Xenia Ljungberg Bakmann fra Annebergvej. Xenia er frivillig træner og der skal lyde et stort tak for den tid, energi og det engagement, hun ligger i! 

 

 

 

SPONSOR: Redmark - vi står til regnskab

< Tilbage