Finstrupgaard

Nikolai Kowalski
Berider - daglig leder
Kontakt: 40952654
Nikolai er eksamineret berider og har deltaget i adskellige dressur konkurrencer nationalt såvel som internationalt. Han er uddannet i 1991 på Sportsrideklubben Aalborg, hvor han så vendte tilbage til i 2012 som berider og daglig leder. Yderligere er Nikolai næstformand for Dansk instruktør forening.

Ann Katrine Kejser Rasmussen
Kontakt: 31550100
5 års elev og ansat siden juli 2018. Hun kommer fra Djurslandsrideklub. Ann Katrine rider springning på A niveau og har startet Grandprix i dressur.
Ann Katrine underviser børn- såvel som voksne i elevskolen samt privatryttere.

Jacqueline Dupont
Kontakt: 29400944
Jacquline kom til Sportsrideklubben Aalborg i juli 2018 fra Frederiksværk, hvor hun havde de første 3 år i lære. Hun rider springning på m-niveau og dressur på Grandprix niveau.
Jacqueline underviser børne-såvel som voksenhold i elevskolen samt privatryttere.

Kristina Krogshave Christiansen
Kontakt:24891131
Startede sin uddannelse som aspirant i Hjørring, siden 1.5 år i Frederikshavn og ansat i Sportsrideklubben Aalborg siden juli 2019.
Kristina rider springning på M-niveau og Intermediare dressur. Hun underviser børn og voksne i elevskolen samt privatryttere.

Gasper Istvan Balazs
Staldmester og altmuligmand. Gaspar kommer fra Rumænien og flyttede hertil med sin kæreste Magdalene, som studerer på AUC.

ChristianIonut Burichi (Chris)
Foldudlukker
Kontakt: 71526456
Chris håndterer foldudlukningen for alle privatopstaldede heste tilmeldt ordningen.
Yderligere er Chris staldmand og weekendvagt.

Elevskole

Ann Katrine Rasmussen
Beriderelev - Elevskoleansvarlig
Kontakt: 31 55 01 00
Ann Katrine besvarer spørgsmål vedrørende holdundervisning i elevskolen, holdskifte, ind- og udmeldelse og andre relevante spørgsmål.
Ann Katrine er på kontoret hver torsdag eftermiddag og besvarer elevskolens mail:

Ridefysioterapi

Karina Danielsen