Velkommen i SAO

Velkommen til Sportsrideklubben Aalborg

Vi er en stor klub mange aktiviteter og tilbud, herunder opstaldning, heste i ridning, privat- og elevundervisning samt ridefysioterapi, rideterapi og handicapridning. Derudover holder vi flere gange om året store stævner. Her kan blandt andet nævnes JYSK mesterskab i spring og dressur for heste, som SAO har været vært ved flere gange. Herudover afholder vi internationale stævner i dressur samt har været vært ved Nordic Baltic Championschips i 2015.
Klubbens daglige leder er berider Nikolai Kowalski. Derudover har klubben tilknyttet berider Hans Ley som ekstern springundervisere. Det er samtidig muligt at modtage enetimer ved Søren Hedegaard.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad vi tilbyder, priser og hvordan du finder os. Skulle du have nogen spørgsmål, finder du vores kontaktoplysninger under menupunktet "kontakt os".

Vi glæder os til at byde dig velkommen i SAO!

Nyheder

06-11-2017

Formandens nyhedsbrev oktober 2017

AF formand Lone Hecter

 

Kære Medlemmer i skrivende stund har vi lige afholdt stævne i weekenden med pony spring og bane træning, og en travl tid venter forude med flere arrangementer.

 

01-11-2017

Hjælpere til kaffe/kagebod JYSK SPRING

Overskuddet går ubeskåret til elevskolen. 

02-10-2017

kontor lukket onsdag d. 4. oktober

Kontoret er lukket d. 4. oktober