Velkommen i SAO


Velkommen til Sportsrideklubben Aalborg

Vi er en stor klub mange aktiviteter og tilbud, herunder opstaldning, heste i ridning, privat- og elevundervisning samt ridefysioterapi, rideterapi og handicapridning. Derudover holder vi flere gange om året store stævner. Her kan blandt andet nævnes JYSK mesterskab i spring og dressur for heste, som SAO har været vært ved flere gange. Herudover afholder vi internationale stævner i dressur samt har været vært ved Nordic Baltic Championschips i 2015.
Klubbens daglige leder er berider Nikolai Kowalski. Derudover har klubben tilknyttet berider Hans Ley som ekstern springundervisere. Det er samtidig muligt at modtage enetimer ved Søren Hedegaard.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad vi tilbyder, priser og hvordan du finder os. Skulle du have nogen spørgsmål, finder du vores kontaktoplysninger under menupunktet "kontakt os".

Vi glæder os til at byde dig velkommen i SAO!

Nyheder

24-09-2018

Nyt fra formanden - september 2018

Læs om alt det nye, der sker: Nye ridehusbund i hal A (den største hal), nyt køkken samt andre dejlige nyheder. Bak op om din klub, så får vi tingene til at ske i fællesskab. 

19-09-2018

Elevstævne på SAO 7. oktober

Elevskolen Finstrupgaard inviterer dig til hyggeligt stævne. Kom og prøv at ride et rigtigt stævne. 

07-09-2018

Hjælperplaner C-stævne i dressur

Hjælperplaner for C-stævne i dressur 14.-16. september 2018.

29-08-2018

Kunne du tænke dig at ride holdmesterskab for og med SAO?

Er du medlem af SAO og vil gerne lære flere at kende, have det sjovt og ride mesterskab sammen? Så er det nu, at du skal melde dig.