Velkommen i SAO

Velkommen til Sportsrideklubben Aalborg

Vi er en stor klub mange aktiviteter og tilbud, herunder opstaldning, heste i ridning, privat- og elevundervisning samt ridefysioterapi, rideterapi og handicapridning. Derudover holder vi flere gange om året store stævner. Her kan blandt andet nævnes JYSK mesterskab i spring og dressur for heste, som SAO har været vært ved flere gange. Herudover afholder vi internationale stævner i dressur samt har været vært ved Nordic Baltic Championschips i 2015.
Klubbens daglige leder er berider Nikolai Kowalski. Derudover har klubben tilknyttet berider Hans Ley som ekstern springundervisere. Det er samtidig muligt at modtage enetimer ved Søren Hedegaard.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad vi tilbyder, priser og hvordan du finder os. Skulle du have nogen spørgsmål, finder du vores kontaktoplysninger under menupunktet "kontakt os".

Vi glæder os til at byde dig velkommen i SAO!

Nyheder

19-04-2018

Alt om Aalborg Dressage Event

Se start- og resultatlister og meget mere 

19-04-2018

Hjælpere til Aalborg Dressage Event

Kunne du tænke dig at være hjælper til Danmarks eneste internationale dressurstævne, der er arrangeret og bemandet udelukkende af frivillige? 

03-04-2018

Nyhedsbrev fra formanden

Nye, spændende tiltag på vej. 

02-04-2018

KLAR - PARAT - STÆVNESÆSON!

Med under en måned til ADE 2018 skal vi sammen få SAO til at skinne. Vi afholder derfor arbejdsdage d. 21.-21. apil (ændret fra 14. og 21. april)