Velkommen i SAO

Velkommen til Sportsrideklubben Aalborg

Vi er en stor klub mange aktiviteter og tilbud, herunder opstaldning, heste i ridning, privat- og elevundervisning samt ridefysioterapi, rideterapi og handicapridning. Derudover holder vi flere gange om året store stævner. Her kan blandt andet nævnes JYSK mesterskab i spring og dressur for heste, som SAO har været vært ved flere gange. Herudover afholder vi internationale stævner i dressur samt har været vært ved Nordic Baltic Championschips i 2015.
Klubbens daglige leder er berider Nikolai Kowalski. Derudover har klubben tilknyttet berider Hans Ley som ekstern springundervisere. Det er samtidig muligt at modtage enetimer ved Søren Hedegaard.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad vi tilbyder, priser og hvordan du finder os. Skulle du have nogen spørgsmål, finder du vores kontaktoplysninger under menupunktet "kontakt os".

Vi glæder os til at byde dig velkommen i SAO!

Nyheder

09-09-2017

Stævne i elevskolen


Elevskolen Finstrupgaard holder elevstævne søndag d. 1. oktober, hvor alle kan være med.

 

03-09-2017

Kom og vær med til at afvikle C-stævne med championater

så er der stævnetid igen i SAO d 15-17 september.

Der er  brug for hjælpere, så tilmeld til via kalenderen

 

 

02-09-2017

Ny håndtering af manglende betalinger

 

Der anvendes i dag en del tid med håndtering af manuel fakturering og ikke mindst opfølgning på manglende betaling. Derfor udarbejdes der nye betalingsprocedurer fra d 1 oktober 2017 og det er ikke muligt at deltage i undervisningen, hvis regningen ikke er betalt.

 

 

31-08-2017

Nye tiltag for håndtering af ventelister på springhold om mandagen

Springholdene om mandagen er stadig meget populære med ventelister. For at skabe mere fleksibilitet og muligheder for de som er på venteliste, indføres der to nye tiltag, som er gældende så længe der er ventelister til springholdene.