Velkommen i Sportsrideklubben Aalborg

Velkommen til Sportsrideklubben Aalborg

Vi er en stor klub mange aktiviteter og tilbud, herunder opstaldning, heste i ridning, privat- og elevundervisning samt ridefysioterapi, rideterapi og handicapridning. Derudover holder vi flere gange om året store stævner. Her kan blandt andet nævnes JYSK mesterskab i spring og dressur for heste, som SAO har været vært ved flere gange. Herudover afholder vi internationale stævner i dressur samt har været vært ved Nordic Baltic Championschips i 2015.

Sportsrideklubben Aalborg er certificeret af Dansk Ride Forbund og lever derfor op til en række krav på følgende områder: Organisation, sikkerhed, elevskole, opstaldning og lærested.

Klubbens daglige leder er berider Nikolai Kowalski. Derudover har klubben tilknyttet berider Christian Pedersen som ekstern springunderviser.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad vi tilbyder, priser og hvordan du finder os. Skulle du have nogen spørgsmål, finder du vores kontaktoplysninger under menupunktet "kontakt os".

Vi glæder os til at byde dig velkommen i SAO!

Sikkerhedskursus i Sportsrideklubben Aalborg

Nyheder

13-09-2021

Nyhedsbrev fra formanden september 2021

Nyt for formanden og bestyrelsen om blandt andet opstaldningskontrakter og rabat hos Flügger. 

05-09-2021

Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Indkaldelse til generalforsamling for SAO’s medlemmer.

Onsdag den 15.09.2021 kl. 19.30 i cafeteriaet.

20-08-2021

Klubhygge og klargøring til stævne

Vi er nu i gang efter en dejlig sommer, og der venter os en del spændende stævner. Vi skal derfor have en arbejdsdag d 5.9 med start kl 9.

08-08-2021

Hverdag igen, opstart på undervisning og velkommen til en ny elev!

Så er vi i gang, eller i hvert fald så er vi i gang på mandag den 9. august, hvor elevhestene stille og roligt skal i form sammen med alle andre, der har holdt sommerferie.