Velkommen i SAO

Velkommen til Sportsrideklubben Aalborg

Vi er en stor klub mange aktiviteter og tilbud, herunder opstaldning, heste i ridning, privat- og elevundervisning samt ridefysioterapi, rideterapi og handicapridning. Derudover holder vi flere gange om året store stævner. Her kan blandt andet nævnes JYSK mesterskab i spring og dressur for heste, som SAO har været vært ved flere gange. Herudover afholder vi internationale stævner i dressur samt har været vært ved Nordic Baltic Championschips i 2015.
Klubbens daglige leder er berider Nikolai Kowalski. Derudover har klubben tilknyttet berider Hans Ley som ekstern springundervisere. Det er samtidig muligt at modtage enetimer ved Søren Hedegaard.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad vi tilbyder, priser og hvordan du finder os. Skulle du have nogen spørgsmål, finder du vores kontaktoplysninger under menupunktet "kontakt os".

Vi glæder os til at byde dig velkommen i SAO!

Nyheder

17-07-2017

SAO stiller hold til DM i pony dressur i Frederikshavn Rideklub

Frederikshavn Rideklub afholder den 15. - 17. september 2017 DM for hold og SAO stiller med et hold og holdet består af Cecilie Secher, Ditte Hyldahl Svenningsen, Kamilla J. Larsen og Alberte Dahl Mikkelsen. 

 

Kig med på deres facebookside "SAO DM Hold 2017"

11-07-2017

Ændrede telefontider i ferie perioden.

OBS!!! Ændret telefon nummer - nyt nummer: 26 33 80 48

 

Kontor telefonen vil være åben for opkald mandag og onsdag 12-14 i ugerne 28, 30, 31 og 32.

 

Mailen besvares løbende.

 

Kontoret er helt lukket i uge 29, 33 og mandag uge 34.

 


​God sommer !!

01-07-2017

Juni-nyhedsbrev fra formanden

Af Lone Hecter, 1. juli 2017

Sådan set har der været nok at skrive om i den forgangne stund, men denne gang skyldes den lange responstid, at vi i SAO har leveret en lang række af vellykkede arrangementer, ikke midst ADE 2017.

 

26-06-2017

SAO rytter til B - stævne i Hjallerup og C - stævne i Ulsted

I weeknden hold Hjallerup Rideklub B - stævne for heste og ponyer, med C klasser for heste. Så der gik dressur på 4 baner.

 

I Ulsted Rideklub var der C - stævne i spring for heste og ponyer.