Velkommen i Sportsrideklubben Aalborg

Velkommen til Sportsrideklubben Aalborg

Vi er en stor klub mange aktiviteter og tilbud, herunder opstaldning, heste i ridning, privat- og elevundervisning samt ridefysioterapi, rideterapi og handicapridning. Derudover holder vi flere gange om året store stævner. Her kan blandt andet nævnes JYSK mesterskab i spring og dressur for heste, som SAO har været vært ved flere gange. Herudover afholder vi internationale stævner i dressur samt har været vært ved Nordic Baltic Championschips i 2015.

Sportsrideklubben Aalborg er certificeret af Dansk Ride Forbund og lever derfor op til en række krav på følgende områder: Organisation, sikkerhed, elevskole, opstaldning og lærested.

Klubbens daglige leder er berider Nikolai Kowalski. Derudover har klubben tilknyttet berider Christian Pedersen som ekstern springunderviser.

Her på hjemmesiden kan du finde informationer om hvad vi tilbyder, priser og hvordan du finder os. Skulle du have nogen spørgsmål, finder du vores kontaktoplysninger under menupunktet "kontakt os".

Vi glæder os til at byde dig velkommen i SAO!

Sikkerhedskursus i Sportsrideklubben Aalborg

Nyheder

30-04-2021

Så går vi i gang igen

Så sadler vi ponyerne - kommer ud i det gode vejr, og nyder vi starter op i elevskolen igen. Den 6. maj starter alle elevhold op igen og vi må ride inde og ude, høj som lav.

20-03-2021

Sikkerhed først - deltag i gratis online sikkerhedskursus

Sikkerhed er an af Dansk Ride Forbunds 5 værdier. Vi opfordrer alle SAO's medlemmer til at deltage i DRF's gratis online sikkerhedskursus. 

28-01-2021

Nyhedsbrev fra formanden i SAO - januar 2021

Der er lys i mørket. Læs om alle de gode ting, der sker på SAO. 

30-11-2020

Nyhedsbrev fra formanden - december 2020

Status på SAO fra formanden med ønsket om en rigtig god jul og et godt nytår.